Onze Bedrijf

Wij zorgen ervoor dat uw ideeën
waar worden

Wij zijn een ICT bedrijf die zich richt op alle ICT Oplossingen. Het is tegenwoordig steeds meer de wens van de klant om de ICT te outsourcen. Onze diensten sluiten nauw op deze wens aan. Het is onze ambitie om een van de grotere spelers te worden in Benelux op dit vlak.

Bij ons is het advies professioneel en vrijblijvend. Wij leveren alle merken computers, laptops, printers en andere randapparatuur waarvan wij weten dat het kwalitatief hoogwaardig is. Ook onderhouden wij deze apparaten om de levensduur te verlengen.

Onze organisatie bestaat uit een team van jonge professionals waarbij nauwe samenwerking centraal staat.

Over ons
Ontwerpers

Missie

Waarom zou u ons inhuren?

Eersteklas Design

Op zoek naar een nieuwe website, webshop of app? Wij ontwerpen, en beheren responsive CMS websites tegen eenmalige kosten. Websites die geschikt zijn voor alle mobiele apparaten zoals tablets, laptops en mobiele telefoons.

Onze Servers

Met meer dan 100 beschikbare besturingssystemen, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van uw maat, schaalbare, veilige webhosting in minder dan een uur! Om te beginnen selecteert u één van onze diensten, die u nodig hebt, met behulp van het onderstaande overzicht…

24/7 Support voor U!

24/7 ICT support wil simpelweg zeggen dat u er nooit alleen voor staat. Uw ICT problemen lossen wij direct op door middel van onze Hulp Op Afstand programmaatje. Zo krijgen wij middels tijdelijke toestemming toegang tot uw ICT-omgeving, en uw problemen op afstand verhelpen. Handig! toch?

Onze Visie

Onze Visie

Real ICT Solutions richt zich voornamelijk
op het MKB

Naast traditioneel ICT beheer zal een aanzienlijk deel van de activiteiten van Real ICT Solutions zich richten op ICT beheer op afstand. Server en applicatie virtualisatie is de hype voorbij en zal in steeds meer instanties leiden tot de meest stabiele, schaalbare en betaalbare oplossing. Real ICT Solutions gelooft in verantwoorde en stabiele groei en in continuïteit gebaseerd op de continuïteit van haar klanten.

Onze Strategie

De strategie van Real ICT Solutions is eenvoudig en samen te vatten in een aantal kernpunten:
Luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten.
Flexibel inspelen op technologische, economische en bedrijfstrategische veranderingen.
Continue en onophoudelijke verdieping in nieuwe ICT toepassingen en mogelijkheden.
Het garanderen van de optimale beschikbaarheid van uw systemen, de veiligheid en integriteit van uw bedrijfskritische data.
Een snelle doelgerichte service en ondersteuning.