Support & Downloads

Heeft u hulp op afstand nodig?
Een medewerker van Real ICT Solutions zal u telefonisch begeleiden bij het openen van een van de onderstaande programma’s:

footer-image-app-store

U kunt ook een Support Ticket aanmaken op onze portal via deze link:

Of een e-mail sturen naar: support@rictsolutions.nl

 

Contact

Welkom op de IT en Webdesign contactpagina van

Bij Real ICT Solutions bundelen we technische expertise en creatieve vaardigheden om u uitmuntende IT- en webdesign oplossingen te bieden. Of u nu op zoek bent naar IT-ondersteuning, een nieuw webdesign wilt laten ontwikkelen of uw huidige website wilt optimaliseren, ons team van deskundige professionals staat voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op via een van de volgende kanalen:

  • IT-ondersteuning: Heeft u technische problemen met uw computers, netwerk of andere IT-gerelateerde zaken? Onze ervaren IT-professionals zijn beschikbaar om u te helpen. Bel of app ons direct op +31616107830 voor snelle en professionele ondersteuning.
  • Webdesign en -ontwikkeling: Wilt u een indrukwekkende website die uw merk weerspiegelt en uw doelgroep aanspreekt? Ons creatieve webdesign team staat klaar om een op maat gemaakte website te creëren die aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op via info@rictsolutions.nl om uw webdesign project te bespreken.
  • E-commerce oplossingen: Bent u van plan om een online winkel te starten of uw bestaande e-commerceplatform te verbeteren? Ontdek hoe onze e-commerce oplossingen u kunnen helpen uw online verkoopdoelstellingen te bereiken. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon voor meer informatie.
  • Contentbeheersystemen (CMS): Zoekt u een gebruiksvriendelijk CMS waarmee u gemakkelijk uw website kunt beheren? Ons team heeft expertise in verschillende CMS-platforms, waaronder WordPress, Magento, Shopify, Joomla en nog veel meer. Vertel ons uw behoeften, en we helpen u het juiste CMS te kiezen en te implementeren.
  • Online marketing en SEO: Naast webdesign en ontwikkeling bieden we ook ondersteuning op het gebied van online marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Een goed ontworpen website heeft effectieve marketing nodig voor meer zichtbaarheid en verkeer. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte marketingstrategie.

Bij Real ICT Solutions begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom nemen we graag de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en een oplossing te creëren die bij u past. Ons doel is om hoogwaardige diensten te leveren die uw verwachtingen overtreffen en uw online aanwezigheid versterken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw IT- en webdesign projecten tot een succes te maken!