hoa

Hulp Op Afstand

Wij helpen u graag overal en waar u maar ook bent met onze “Hulp Op Afstand” service

Bij problemen met uw Computers, laptops of netwerk biedt Real ICT Solutions “Hulp Op Afstand”. Dit houdt in dat wij vanuit ons kantoor in uw computer kunnen meekijken wat er aan de hand is. Vanwege de veiligheid en privacy kan dit natuurlijk alleen als u daarvoor toestemming geeft.

Met behulp van onze programma (Hulp op afstand) kan Real ICT Solutions tijdelijk uw scherm overnemen. Dit programma installeert niets, en u kunt te allen tijde de verbinding verbreken.

Hieronder leest u hoe wij u hulp op afstand kunnen bieden met uw toestemming. Dat is eenvoudig. U doorloopt daarvoor de onderstaande 4 stappen.

Stap 1: Klik op het pictogram ( onderaan de pagina ) en download begint automatisch.

Stap 2: Installeer het programma. Het programma start hierna automatisch op. Zo niet, dan kunt u het programma handmatig opstarten.

Stap 3: Op het beeldscherm ziet u uw ID nummer en een wachtwoord. Deze gegevens geeft u het telefonisch aan ons door na uw toestemming.

Stap 4: Leg ons uw probleem uit en vanaf dat moment nemen wij uw werk over.

Is het programma wel veilig?

Ja, het gebruik van onze programma is veilig. Het programma verbind via een beveiligde SSL-verbinding met uw computer. Dat is via eenzelfde verbinding die banken gebruiken voor het beveiligen van transacties. Bovendien moet u ons eerst expliciet toestemming geven om op uw computer mee te kijken. Pas dan krijgt onze medewerker toegang tot uw computer. Is het probleem verholpen? Verbreek dan gewoon de verbinding. U kunt er zelfs voor kiezen het programma hierna permanent van uw computer te verwijderen. Heeft u een volgende keer onze hulp weer nodig dan download u het programma gewoon opnieuw van onze website.

Comments are closed.